000 01260nam a2200241 c 4500
997 0 0 _e2
007 ta
008 230216s2023 sp |||e| ||| 1|spa d
017 _aB 22350-2022
020 _a9788418363436
080 1 _a821.111(73)-31"20"
100 1 _aGarmus, Bonnie
_d(1957-)
_eaut
_9122726
245 1 0 _aLecciones de química
_c/ Bonnie Garmus ; traducción del inglés de Victoria Alonso Blanco
260 _aBarcelona
_b: Salamandra
_c, 2023
300 _a460 p.
_c; 22 cm
490 1 _a(Narrativa)
520 3 _aElizabeth Zott é nai solteira e renuente estrela do programa de cociña de televisión máis seguido de Estados Unidos. O enfoque inusual de Elizabeth para cociñar, combinar unha cullerada de acedo acético cun chisco de cloruro de sodio, resulta revolucionario. Con todo, a medida que o seu éxito aumenta fano tamén os seus inimigos, porque Elizabeth non só está a ensinar ás mulleres para cociñar senón tamén desafiándoas a alterar a orde establecida.
650 _aquímica
_99439
650 _acociña
_915524
650 _amulleres
_925588
700 1 _aAlonso Blanco, Victoria
_etrl
_9122730
856 _uhttps://www.penguinlibros.com/es/literatura-contemporanea/315121-libro-lecciones-de-quimica-9788418363436